Kinderfeestjes verjaardagen verjaardagspartijtje

toprope boomklimmen met de Haagse Boomtoppers bij Pluk Den Haag

"Wat een topfeest! Uitdagende activiteit, prachtige plek en fantastische coaches. Wat wil je nog meer!"

Feestje reserveren

belletje
0642209809
mailtje

Boomklimmen voor je kinderfeestje
Ain’t no party like a Boomtopper party! Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s. Te doen vanaf 5 jaar. Te gek tot alle leeftijden!

Een gemiddeld kinderfeestje (8-12 kinderen) duurt twee uur. We klimmen in twee verschillende bomen, of in 1 boom, maar dan twee routes. Uiteraard mogen mama en papa ook de boom in. 

Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn de feestjes in De Scheveningse Bosjes. We klimmen daar in twee joekels van beuken. Voor aapjes van 5, 6 en 7 hebben we een leuke samenwerking met Pluk, aan de Loosduinse Hoofdstraat.

De feestjes in de Scheveningse Bosjes doen we voor nu alleen op zondagen. Mail of bel ons voor vrije plekken. Bij Pluk! kun je alle dagen terecht. Een feestje bij Pluk reserveer je rechtstreeks via deze link.

De kosten voor een kinderfeestje in de Scheveningse Bosjes zijn 200 euro tot 10 kinderen. Vanaf 11 personen komt daar 10 euro per persoon bij. Een feestje bij Pluk! is altijd een combinatie met catering. Zie hun site voor alle info.

Klimmen op een andere plek? Boomklimmen met je klas? Klimmen op je school- of buurtfeest? Bel of mail!