Over Ons

Boomklimmen met de Haagse Boomtoppers in Scheveningse bosjes

Een dikke natuurervaring midden in de stad en je groeit er nog een kop van ook!

Met de Boomtoppers haal je avontuur in huis!

boomklimmen met de Haagse Boomtoppers op de natuurspeeltuin in Voorschoten

Toen we voor het eerst een touw in de boom slingerden, hadden we niet kunnen vermoeden op wat voor avontuur dat zou uitlopen. Het was een paasochtend en we wilden eens klimmen met onze eigen kinderen en hun vriendjes. Wat we die ochtend ontdekten, zien we nog steeds: professioneel boomklimmen zorgt voor bakken geluk en is zeldzaam bekrachtigend.

Al snel hingen we met steeds meer kinderen én volwassenen in de boom. Inmiddels hebben we met duizenden mensen geklommen en werd het boomklimmen een onderneming, met steeds meer vormen en toepassingen; recreatief, coachend, met kunstenaars, op festivals, met scholen, psychologen, natuurorganisaties, met speciale doelgroepen en met speciale doelen.

Zo blijft het zich ontwikkelen, steeds sneller zelfs. Inmiddels heeft Hedde Meima, eerste oprichter van de Haagse Boomtoppers, de krachten gebundeld met Ido Pot, o.a. mede-oprichter van Pluk! De mannen hebben een voorliefde voor actie en avontuur en het opzetten van innovatieve projecten met een sociaal hart. Haagse Boomtoppers en WeClimbTrees vallen onder hun Coöperatie PIT.

Naast Ido en Hedde bestaat het team van de Haagse Boomtoppers uit een aantal andere inmiddels trouwe kliminstructeurs. Ons geluk zit in het helpen verleggen van grenzen: klimmers, jong en oud, zich over zichzelf laten verbazen. Positiviteit staat bij ons voorop: iedereen is een boomtopper. Dat geluk, die kracht, willen we met zoveel mogelijk mensen delen.

Join the team! 
Hou je van klimmen, snap je hoe belangrijk veiligheid is, en maak je op een natuurlijke manier contact met mensen, jong en oud? Dan pas jij misschien ook wel bij ons team. Klik hier ’s op.