Vrij klimmen in de zomervakantie 2021
Regelmatig organiseert Haagse Boomtoppers vrije klimevenementen. Iedereen is welkom om een klim te wagen. Je hoeft niet te reserveren. Superleuk als je komt!

De Vrije Klimevenementen zijn zowel op onze locatie bij Pluk! (voor dappere klimaapjes van 5 t/m 7) als op onze vaste stek in de Scheveningse Bosjes (van 8 t/m 88).

>> Het rooster voor 2021 volgt. Staan hier nog geen data, dan is er ook nog niks gepland <<

Wat is het
Met de Haagse Boomtoppers klim je veilig gezekerd in bomen. Net als in de klimmuur, maar dan in een boom, op fijne plekken in de natuur. Boomklimmen met ons is uitdagend, avontuurlijk en op en top positief!

Vakantiepas
We staan elk jaar in de Vakantiepas. Je hoeft niet te reserveren. Als er veel wachtenden zijn, werken we met nummertjes. De vrije klimevenementen in de zomervakantie zijn een samenwerking met de Vakantiepas

Kosten
Normale prijs per losse klim: 7,50
Met Vakantiepas: 5,-

Let op: is dit te veel geld voor je? Dan betaal je gewoon wat je wel kan missen. Je betaalt anoniem in een blikje. Laat geld vooral geen reden zijn om niet te komen!

CASH only. Ook geen tikkie….

Kledingadvies: vaste, dichte schoenen (geen slippers of sandalen).

Het weer
Twijfel over het weer? Als we het niet afblazen op onze socials (urls hieronder), gaat het gewoon door. Soms hakken we de knoop pas in de ochtend zelf door, dus check bij twijfel nog even voor je vertrekt.

Niet alleen voor kinderen! 🙂 
Onze klimplek in de Scheveningse Bosjes is geschikt voor kinderen EN volwassenen (ja!!) vanaf 8, maar een dappere 6 of 7 jarige mag het natuurlijk proberen.

Vragen
Alle info via online. Liever mailen dan bellen bij vragen of onduidelijkheden. Tof als je komt, welkom welkom!

Links
info@haagseboomtoppers.nl
www.haagseboomtoppers.nl
www.facebook.com/haagseboomtoppers
www.instagram.com/haagseboomtoppers
www.plukdenhaag.nl

>>> boomklimmen als coaching? Lees er alles over op: www.bureaubuitenlucht.nl <<<